Fina stunder med dig

Som jag älskar dig!

Dagen du kom in i mitt liv var den bästa någonsin.

Jag ger dig min tid, jag ger dig min kärlek, jag ger dig mitt stöd, jag ger dig min tro på det fina mellan människor som vågar vara autentiska med varandra och sig själva.

Vi lever livet här och nu, vi tar vara på stunder som just vi två har, här gemensamt. De veckor du inte är hos mig, tar jag vara på mitt liv och tar ansvar för att göra bra saker för mig för att själv må bra som individ. När du sedan kommer hem igen – mammaveckan, som jag älskar så mycket så det gör ont i själen ~ av kärlek.

Jag älskar att se dig utvecklas, jag älskar att möta dig där du är i livet – idag, jag älskar att du vågar stå upp för dina känslor och det du känner. Jag älskar när du trotsar din RÄDSLA och kliver in i MODET att våga följa ditt hjärta. Det är inte alla dagar vi tycker samma – men vi accepterar varandra ändå och slutresultatet blir alltid fint när vi fått uttrycka hur vi känner och tänker utan att döma eller viljan att förändra den andra.

Vi är ett fint team – i livet just nu.

Jag älskar dig runt hela universums alla hörn och svängar.

Yours forever

Mamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s