Dagar att minnas

Det är så viktigt känner jag att fylla dagar med ljus, ljus att minnas när det kommer dagar som skymmer sikten, ljus som gör vandringen lite lättare att vandra och vetskapen om att livet verkligen är gott.

Livet vill oss väl ~ alla! Det spelar ingen roll tror jag vem vi är, livet vill oss gott ~ vi väljer själva hur vi vill se det.

Personligen älskar jag att hänga med mitt barn. Det finns inget som gör mitt hjärta varmare än de stunder vi fyller med närvaro till varandra. Som tur är så älskar vi båda två att campa ~ och vi älskar naturen och djuren. Vi brukar spontancampa på skogen som ligger runt knuten ~ vi kör dit näsan pekar ~ hittar en plätt som faller oss i smaken för stunden och slår läger.

Hundarna älskar att åka volkswagenbuss ~ speciellt när den är från -79, och är målad som en dalahäst och gnäggar som en häst.

Dom vet så väl när vi börjar dona ihop väskorna här hemma och bära ut i bussen, då är ivern igång. ”Yes, yippi NU ska vi ut på äventyr”. Svansarna viftar ikapp mellan alla piruetter av iver.

Lagomt till vi hittade vår plätt att bo på ~ kom regnet. Men vi njöt, njöt av smattret mot biltaket. Tände stearinljus, käkade grillad kyckling och spelade spel. Bara vi.

Hundarna mös och ja, det kändes som om tiden stannade.

Kika gärna in på de två filmerna nedan så får du en glimt av vår lilla tour.

Hoppas du har en skön helg

Allt gott

Carina

Spontancamping vid sjön Hinsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s