MEDITATION

Ska du meditera matte? Tro inte att du får göra det själv ~ vi vill också vara med.

För två år sedan fanns det inte på världskartan att jag kunde sitta stilla i 30 minuter för att meditera! Det fanns sååå mycket annat att syssla med ~ hjärnan gick på högvarv.

Idag är dessa 30 minuter en gåva från livet till mig. Som jag njuter av att bara sitta med mig själv ~ ljudet av regnet som smattrar mot plåttaket ~ katten Tussans spinnande vid min sida, Sonyas gnagande på sitt tuggben i mitt knä. Stillheten av att få känna in min kropp ~ mitt innersta ~ vad som känns just nu och vad mitt nästa steg är. Jag slappnar av ~ jag tar kontakt med andetaget.

Jag lyssnar, jag lär, jag är. Tack.

En reaktion till “MEDITATION

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s