CHECKAR UT

Jag älskar mitt jobb ~ men NU ska det bli skönt med 11 dagars ledighet!

Vad jag ska göra?

Bara bada naken och pilla navelludd!

Nåja, en å annan stolp ska komma i backen för framtida projekt, en å annan timme i hängmattan, mata en å annan mygg ~ men annars så ska jag bara va. Ta dagen som den kommer och vara i nuet & känna förnöjsamhet över livet som pågår just nu.

Ja och så ska jag vänja mig med gödselstanken (min brännässlekompot) som ligger som ett täcke över min oas ~ jag vattnade alla växter med det i går kväll. Å det odörar ~ överallt ~ dynga luktar GOTT i jämförelse med detta.

Gla kväller till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s