Bygga rötter

När solen var på väg ner gav vi oss ut på en efterlängtad tur på mina barndoms skogsstigar. Mor älgko med sin nyfödde älgkalv låg i skogsbrynet och kikade på oss ~ tacksamt möte.

Delad upplevelse med min älskade dotter ~ det bästa av allt.

Mitt mål är att bygga starka rötter att stå stadigt i blåsväder och flyga fritt med utbredda vingar när jag så önskar.

Denna sköna kväll gav rötter till kina.

Den ljuva känslan att få glida fram på hästryggen i den ljuva ljumma vårkvällen. Höra gökens ko-ko, spillkråkans skri, plasket från gäddan från tjärnens spegelblanka yta. Småpratet tillsammans med min dotter om livet från ditten och datten till mer djupare och rörande frågor. Jag känner att jag bygger, bygger stadig grund av tillit ~ till min dotter. Vi delar ett intresse som vi nu dessa dagar kan få uppleva gemensamt och bygga villkorslöst framåt, tillit med två nyfunna vänner på fyra ben.

Jag växer och känner sådan oändlig värme för det som är ~ Vi.

Med ljus och värme

Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s