Skogen min kraftkälla

Moder Jord har så mycket att ge. Vi borde vara snällare mot henne och respektera krafterna hon bär på.

Hon läker själar, hon ger liv till allt levande, hon är urkraften vi alla borde värna om helhjärtat varje dag.

I min värld är hon ALLT!

Jag älskar henne av hela mitt hjärta. Hon har gett mig liv och ger mig livet dagligdags ~ hon är min källa av kraft. Tack!

Cykelturerna med hundarna går bättre och bättre för varje gång, Stella vår sista hund från Rumänien älskar verkligen att få galoppera fram på skogsvägarna och riktigt sträcka ut kroppen. Sonya får första vovsing från Rumänien ska som vanligt alltid vara först i ledet, hon är den som tror hon bestämmer nästan allt, vår glada lilla duracellvovve. Vår svenska lilla Selma hon anpassar sig till bägge vännerna och är nöjd med det mesta.

Vi cyklade på en ny väg igår och då är Stella alltid lite avvaktande till att börja med, helt plötsligt ville hon inte springa mer utan slängde sig baklänges. Jag klev av cykeln och frågade vad som stod på ~ då hördes ett skall och längre fram vid en gård fanns det hundar, som då Stella redan hade känt av. Hon är av någon anledning rädd för andra hundar ~ har hon träffat dom några gånger går det oftast bra men i början är hon väldigt rädd.

Så vi promenerade lugnt förbi gården och jag pratade lugnande med henne. ”Det går bra, duktig tjej”, verkar vara balsam för hennes öron hon tassar tätt intill mig med målet rakt fram.

När vi passerat så är allt frid och fröjd igen. Nedan har jag gjort en liten film från gårdagens cykeltur om du vill kika.

Önskar dig en skön kväll

Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s