Hundkärlek

Det finns en sötnöt som får mitt hjärta hoppa trippelhopp och det är denna underbara tjej. Sonya fd. Greta.

Nu har lillmatte varit framme och friserat henne så hon är sötare än sötast. Denna tjej sprider så mycket glädje och bus, finns nedanför mina fötter varthän jag än går. Hon kryper tätt intill min kropp om natten, kommer med ett glädjehopp upp i ansiktet om morgonen ~ NU börjar livet igen matte!

Med en läkande kraft på min själ, med ett sinne för här och nu, med glimten och buset i ögat vandrar vi sida vid sida livet ut♥️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s