Idag är en stor dag!

Lördag 8 september 2018, idag sex månader sedan, åkte jag och min dotter Olivia i hemlighet ner till Arlanda för att hämta hem vår älskade Stella (fd. Mary).

Denna lilla tjej hade hamnat i mitt flöde på FB och blicken…..denna blick!

Den skar genom hjärtat så jag trodde jag skulle förblöda av sorg. Älskade lilla vän. Men vi hade ju redan två hundar hemma och Sonya (fd. Greta) var vi lite osäkra på om hon skulle gå med på en hund till.

Vi chansade ~ jag och min dotter hade tappat våra hjärtan till denna sorgsna lilla tjej.

Jag kände så instinktivt att hon troligen skulle finna lyckan hos oss på skogen. Olivia är uppvuxen med djur och hon har en fantastisk förmåga när det kommer till djur trots hennes ringa 11 års ålder ~ hon är helt enkelt en genomsyrad djurvän.

Spänningen och lyckan var total när vi satt i bilen mot Arlanda och vårat mission i livet ~ att få rädda ännu en hund.

Fantastiska Jari på Dogrescue kom från Bukarest med en rädd och försiktig liten Stella.

Både jag och Olivia ”Ops, hon är visst lite större än vi trodde hon var”.

Men vad gjorde det, som vi var lyckliga att få med henne hem.

I början var hon ovan med koppel, rädd för att gå i skogen, rädd för att åka i bilen. De tre första dagarna fick vi bära henne upp och ner för de få trappstegen in till vår stuga.

Tre veckor tog det innan hon självmant hoppade in i bilen. Promenaderna var korta och enformiga så hon skulle lära känna omgivningen. Ingen kontakt med andra människor. Sakta men säkert började vi utvidga hennes sfär och sakta men säkert började hon släppa in oss i hennes hjärta.

Hon är en kärleksfull själ med ett större djup än jag någonsin mött. Sex månader har gått och jag blir rörd i mitt hjärta när jag ser förvandlingen i hennes blick. Jag har svårt att förstå hur människor kan låta dessa underbara djur bara få leva på kylslagna och brännheta gator utan varken mat eller kärleksfulla vänner.

Hon är vår alldeles egna lilla bustjej❤️

GRATTIS till oss som fick äran att ge all vår kärlek till just dig älskade Stella❤️ det känns så fint och tacksamt att få göra en sådan här sak för ett djur i nöd.

Jag har lärt mig något i livet – jag har lärt mig att flytta fokus till att hjälpa de som vill bli hjälpta – det känns liksom skönare och enklare i hela hjärtat.

Värme och glädje

Carina

2 reaktioner till “Idag är en stor dag!

 1. Tårarna kommer varenda gång jag läser om denna underbara tjej och er som tog henne till ert hjärta💗💗💗 Alla djur borde få KÄRLEK och all tänkbar omvårdnad, hjärtat går sönder varje gång man blir påmind att så inte är fallet💔

  Gilla

  1. Tack fina Du❤️ jag håller med dig ~ ALLA borde få kärlek det skulle vara en ren rättighet och skyldighet att få❤️ mitt hjärta brister en bit varje gång när jag påminns om att så inte är fallet💔
   Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s