Julgardiner och stopp i avlopp

Sportlovet är slut så även min semester. Sköna dagar tillsammans med min dotter och syrrans äldsta flicka, shit hon blir 18 i år, ingen liten tös längre men hon är mosters flicka ändå❤️ Hon åkte tillbaka till Stockholm i söndags och min dotter åkte till sin pappa i tisdags. Några dagar har jag haft för mig själv, pluggat och tagit dagen som den kommit ~ inga måsten What so ever. Skrivit, läst och lyssnat på olika poddar.

Men ett litet måste som jag dragit på var jag tvungen att åtgärda idag, efter flera veckors stopp i handfatet i badrummet. Spelade ingen roll hur mycket jag kört med sugproppen så ville det inte ge sig. ( Det är väl i dessa stunder man ska ha en man eller?😉) skämt å sido.

Det var bara å kavla upp ärmarna och köra igång. Det satt rejält och pillrigt som tusan, jag fick offra Olivias tandborste (förlåt min älskade unge, du får en snyggare när du kommer hem🥰).

Äntligen så var proppen löst å allt kan gå tillbaka till det normala igen ~ händig kvinna reder sig själv😅

Julen varar väl till påska?

Det tyckte inte min systerdotter som undrade varför julgardinerna fortfarande satt uppe i min lilla stuga. Jag tycker det är mysigt, vill väl liksom dra ut på stämningen, men så idag åkte julgardinerna ner och den älskade julstjärnan. Pratar lite tyst om den gardinen som sitter i köket ~ fortfarande lite julinspirerat ~ jag älskar rött.

Böngryta deluxe är förberedd inför en lång arbetshelg framför mig.

Å pricken över i:et så har jag fått en ”tjuv” i stugan ~ Stella ÄLSKAR makrill och gärna på hårdmacka, speciellt dom som matte brett och lagt så fint på bordet till frukost.

Bäst är när matte hämtar kaffe, då ser hon inte att jag snabbt hugger till mig en macka.

Eftersom jag är söt som socker så får jag inge skäll.

Trevlig helg önskar jag och mina hundar Dig!

Ljus och värme

Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s