Stress – vilket otyg

Som ett virus sprider sig stressen som en löpeld genom samhället och inget perfekt vaccin har man kommit på som botemedel. (Försöker skämta)

Mitt vaccin är YOGA, för mig handlar inte yogan om en massa akrobatiska övningar ~ för mig är yogan ett sätt att stilla min överkokade hjärna, få pulsen att slå lite långsammare. Det är ett sätt för mig att slappna av i kroppen å knoppen, hämta energi och kraft i form av lugna övningar, vila och meditation.

Två år efter mitt ras i utmattning så kan jag utvärdera att det funkar på mig – sen hänger det bara på mig hur mycket tid jag tycker att jag är värd per dag att ta mig stunden att få landa. För mig handlar min väg ur utmattningen att ge MIG tid, prioritera mitt egna mående och fylla på med sådant som ger livsenergi.

Med ett bagage av inre stress sedan barnsben så räknar jag inte med att tillfrisknandet ska gå på en pisskvart. Jag ger mig själv tid, tillit, acceptans, kärlek. Jag försöker att inte döma mig alltför hårt – jag tar en dag i taget.

Idag är en bra dag.

Kram Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s