Mitt hjärta brister

Det här handlar inte om mig, fast minnena sitter som berg i hjärtat. Tänk dig att du är ett barn, med två föräldrar som du bara ÄLSKAR över allt annat. Dina föräldrar går skilda vägar, men kan inte samarbeta. Det resulterar i skrik och bråk över ett barnhuvud. Ett barn som inte vill ha bråk, ett barn som älskar sina föräldrar och bara vill vara till lags.

Idag när jag skulle till en kund på jobbet, så gick jag förbi en mamma och en pappa, av bråket framgick det att de var separerade och mellan dem stod ett tårögt barn och bad dom sluta. Jag tittade, gick förbi, hjärtat knöt sig, tankarna for i mitt huvud. ”Lägg dig inte i, det är inte din sak, bara gå”, jag gick in till min kund och bråket fortsatte och de slet i vem som skulle ha barnet. Barnets stora tårar rullade nerför kinderna och bad sina föräldrar sluta. Ljudet nådde mig ända in i köket. Men de lyssnade inte. Jag slets mellan vad är min angelägenhet och inte. Till slut orkade jag inte med att se det rödgråtna barnet så jag gick ut.

”Nu räcker det, ser ni inte vad ni gör med ert barn. Hen älskar er, ni är hens föräldrar, detta är INTE vad ett barn ska få uppleva. Hur tänker ni?”

Pappan drog en lättnades suck, ”tack för att du kom”. Vi fortsatte diskussionen en stund, men om och om igen for pikarna och skulden över huvudet på barnet. Elaka ord om varandra.

”Kan ni inte samarbeta, sök hjälp så ni kan lösa det. Låt inte barnet ta denna skit, det är inte hens ansvar, NI är vuxna NI bär ansvaret – bete er därefter!”

Jag förstod att jag inte kunde göra mer, men jag hade markerat.

Jag fortsatte min dag, men kan inte släppa de rödgråtna ögonen. Mitt hjärta slits i bitar. Snälla snälla, det är ALDRIG barnets fel, låt aldrig barnet ta skiten för att ni inte kan samarbeta.

Kram Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s