Behöver jag älska alla?

Det är lätt att döma och sätta stämpel på någon. Kanske han eller hon är annorlunda, kanske utmärker han eller hon sig. Kanske är det något som väcker min egen rädsla, kanske något som inte passar in i just mina glasögon just här och nu.

Det fiffiga och härliga med allt är att jag behöver inte älska alla, men jag behöver inte heller lägga energi på att fördöma. Alla har sin sanning, alla har sin roll och vi är och kommer alltid vara olika.

Alla har något fint, fast det kan vara svårt att se ibland för skygglapparna är för stora ~ jag vill inte se. Vad är det i mig som gör att jag inte vill se med andra ögon?

Kan jag se att jag har något att lära av alla möten, så kan mötet bli lite mer nyfiket, lite mer naket, lite mer utvecklande.

Vad tycker du?

Kram

Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s