Sköna dagar ~ är till för att njutas av

Livet är verkligen en gåva! Alla små ting som moder jord har skapat ~ alla ting lika magiskt fantastiska.

Jag går på skogen och låter blicken vandra, låter andetaget få suga in den friska luften och fylla mina lungor. Jag känner att någon tittar på oss där vi vandrar mellan träden ~ rådjuren kikar nyfiket, hundarna har inte märkt dom ännu.

Vi vandrar vidare.

Igår gick vargen över skogen ~ det är vad jag älskar med mitt liv här på skogen. Naturen, djuren allt inpå knuten ~ nära livet. Aldrig förr har jag känt mig så trygg, aldrig förr har jag känt sådan livskvalité.

Närheten till allt, acceptans att allt är som det ska. Nu är nu.

Välkommen in till mig👇

Jag önskar dig en riktigt skön och trivsam helg!

Kram Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s