Månförmörkelse ~ eller tröttmössa

04.15 jag kikar ut igenom fönstret i förhoppning att skåda månförmörkelsens inträde. 1/4 del av månen är i skugga ~ jag sover en stund till i förhoppning att få se en blodröd måne lite senare. När jag till slut kliver upp strax efter 05.00 är månen putts väck. Inte ett spår syns på himlavalvet. Jag kryper ner i sängvärmen igen och tänker ”bara fem minuter”. Snusandet från mina underbara vänner får sömnhormonet att gå i taket.

Bara en liten stund till. Känner någon igen sig? 😉

Fem minuter blir femton minuter och det blir extra svårt att kliva upp. Med längtande blick kikar jag på mina vänner…..

Nä, inte en tanke på att kliva upp nu tyckte nog både Stella & Sonya. Medans Selma ligger nerålad under täcket, varmt och skönt! Älskade gatuhundar, det är svårt att förstå att ni för ett år sedan kämpade för ert liv på Bukarests hårda gator. Idag ligger ni i värmen och sover gott, överöser era mattar med så mycket kärlek och bus. Ni har så mycket att ge, så det är svårt att förstå att människor kan behandla er så illa.

Vi vaknar till en vacker, kall morgon på fridfulla dalaskogen. Skillnaden för er nu är att ni slipper sova utomhus och riskera att dö av kölden. Ni får villkorslös kärlek så ni kan växa i er egen takt och utvecklas till de fantastiska hundar ni verkligen är.

Med värme

Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s